"Baarini" on avattu töissä ja eilinen päivä sitä juhlistettiin, tuntui lähes kuin oikealta ravintolalta, kun vieraat toivat kukkapuskia baaritiskille, skoolailtiin kuoharia/porevettä ja syötiin maistiaispöperöitä. Jatkossa se keittiöni toimii tilausperiaatteella.

Juhlava olo tuli osittain jo siitäkin etten ehtinyt edellisenä yönä nukkua kuin pari tuntia; oltiin oltu ilta tupaantuliaisjuhlissa ja yöllä sen jälkeen alkoi raivokas leivonta, ruokatavaroiden pakkaus jne. Välillä rankkaa kun hoidossani on kolme eri keittiötä, joten jotkut työvälineet tahtoo olla väärissä osoitteissa, ihan kaikkea kun ei vaan voi olla triplanakaan. Veitsiä olen jo oppinut kuljettamaan aina mukana.

Iltahämärissä ajoin maalle, täyspitkä rekka ja toinen tapaus, joka oli ns. "nuppi" terrorisoivat tietä ajamalla huikeaa ylinopeutta välillä takanani, välillä edessä ja sit ylämäkiin aina hyytyivät, mutta päästyäni ohi, olivat taas hetken päästä perseessä. Siis sydämellisesti tervetuloa uusi moottoritie!! Vaikka sen rakennustyöt murskaavatkin rakastamaani peruskalliota niin että pahaa tekee.